NE SPREGLEJTE

NADZOR NAD ODDAJANJEM NEPREMIČNIN V NAJEM

FURS bo v času turistične sezone poostreno nadzorovala oddajanje nepremičnin v najem, zaradi preprečevanja dela na črno. Posameznik lahko oddaja in oglašuje oddajanje prostih kapacitet v turistične namene le, če ima to ustrezno registrirano.
Preberi več...

UGODNOSTI ZA ČLANE

Termo Paradiso

Ponujamo vam ugodnejše kopanje, obisk savne, fitnes centra, wellness storitve…

Preberi več...

Smo stanovska organizacija obrtnikov in podjetnikov, ki opravljajo obrtne in obrti podobne dejavnosti ter dejavnosti domače in umetne obrti. Ustanovljeni smo bili na željo obrtnikov 19. maja 1969.

 

Današnja zbornica pokriva območje Občine Krško in območje Občine Kostanjevica na Krki. Naši predhodniki so bili eni izmed pobudnikov za ustanovitev krovne organizacije za celotno državo, tako smo vključeni v obrtno-podjetniški zbornični sistem, v katerem smo poleg Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije tudi vse območne obrtno-podjetniške zbornice. Članstvo v zbornici je prostovoljno. Naša glavna naloga je zastopanje interesov naših članov, poleg tega pa jim tudi svetujemo iz različnih področij, jih seznanjamo z zanje aktualnimi informacijami ter organiziramo razna srečanja, izobraževanja,… Bistvo zbornične organiziranosti je povezovanje in združevanje, kajti v združevanju je »moč« in to je tudi vodilo našega delovanja.


OBMOČNA OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA KRŠKO

ZADNJI AKTUALNI RAZPISI

ZADNJA AKTUALNA JAVNA NAROČILA

Cesta krških žrtev 67
SI - 8270 Krško

T: 07/492-53-43
T: 07/490-12-20
F: 07/490-12-21
E: janja.starc@ozs.si
© 2024 Območno obrtno-podjetniška zbornica Krško. Vse pravice pridržane.