NE SPREGLEJTE

NADZOR NAD ODDAJANJEM NEPREMIČNIN V NAJEM

FURS bo v času turistične sezone poostreno nadzorovala oddajanje nepremičnin v najem, zaradi preprečevanja dela na črno. Posameznik lahko oddaja in oglašuje oddajanje prostih kapacitet v turistične namene le, če ima to ustrezno registrirano.
Preberi več...

UGODNOSTI ZA ČLANE

Termo Paradiso

Ponujamo vam ugodnejše kopanje, obisk savne, fitnes centra, wellness storitve…

Preberi več...
POLETNA SEZONA 2021

Na začetku navajamo, da je bungalov v celoti obnovljen, nova je kopalnica z wc-jem, novi podni, talno gretje, kavč, balkon...

Vabimo vas čez poletje na Roglo, ki v vročih poletnih dneh nudi prijetno osvežitev, saj je na Rogli poletna temperatura nekaj stopinj nižja kot pri nas. V poletnih mesecih se na Rogli lahko rekreirate na športnih površinah, hodite na sprehode (Rogla je izhodišče za številne ture po Pohorju), nabirate borovnice, gobe...

Za proste termine pokličite v pisarno zbornice.

Cena: dnevni najem bungalova v poletnih mesecih znaša za člane 28,21€, za nečlane - zunanje koristnike je dnevni najem 40,00€.

NEKAJ BESED O ROGLI

Rogla ponuja ugodne možnosti aktivnega oddiha tako pozimi, ko so na voljo smučarske in borderske proge vseh vrst, kot tudi poleti, ko je na razpolago mnogo pohodniški tras, tenis, igre z žogo, masaže, plavanje in savne, sankaška proga, plezalna stena, možnost nabiranja gozdnih sadežev in gobarjenja itd. Primerna je tudi za obiskovalce, ki nimajo lastnega prevoza ali ga ne želijo med oddihom koristiti, saj je zelo dobro povezana z avtobusom z Zrečami, kje lahko koristite topliške usluge Term. Rogla je znana tudi kot visokogorsko klimatsko zdravilišče.

OPIS BUNGALOVA

Bungalov (BGW GABER 106) na Rogli se nahaja v pritličju objekta ob vhodu. Ima predprostor, sanitarije (WC, tuš, umivalnik), bivalno spalni prostor s kuhinjo in manjši balkon. V bivalno spalnem prostoru se nahaja pograd ter raztegljiva sedežna garnitura. Prostor je v celoti opremljen (tudi drobni inventar), priključen na KATV in ogrevan z električno pečico. V skupnem hodniku objekta se nahaja tudi omara, kamor se lahko odloži zimska smučarska oprema. V apartmaju lahko bivajo 4 osebe. Fotografije so še pred obnovo.

  • rog-int1
  • rog-int2
  • rog-int3
  • rog-inter5
  • rog-inter6

ZADNJI AKTUALNI RAZPISI

ZADNJA AKTUALNA JAVNA NAROČILA

Cesta krških žrtev 67
SI - 8270 Krško

T: 07/492-53-43
T: 07/490-12-20
F: 07/490-12-21
E: janja.starc@ozs.si
© 2024 Območno obrtno-podjetniška zbornica Krško. Vse pravice pridržane.